Pionnen kopen? Voordelig online bij Soccer Concepts 您所在的位置:网站首页 voetbal spullen Pionnen kopen? Voordelig online bij Soccer Concepts

Pionnen kopen? Voordelig online bij Soccer Concepts

2022-12-28 08:05| 来源: 网络整理| 查看: 265

Bij een gemiddelde voetbaltraining zullen pionnen niet ontbreken. Omdat pionnen makkelijk hanteerbaar zijn en vaak felle kleuren hebben, zijn ze prima geschikt voor het uitzetten van een oefenvorm. Kies een geschikte pion uit onze aanbiedingen!

 

Pionnen in diverse hoogtes

De pionnen zijn verkrijgbaar in 3 hoogtes: 23 cm, 31 cm en 39cm. Onze pionnen zijn in de goed zichtbare oranje kleur en gemaakt van soepel zacht plastic. Daardoor zijn ze veilig in gebruik mocht een speler er een keer op vallen. Alle pionnen zijn stapelbaar en makkelijk op te ruimen. Ook is er een extra grote pion van 60cm met verzwaarde voet. Ook is er een handige nummer set om de pionnen opvolgend te nummeren.

 

Pionnen in combinatie met trainingsstangen

Vaak kunnen pionnen worden gecombineerd met trainingsstokken. De pion heeft dan uitsparingen aan de bovenkant of gaten aan de zijkant waardoor diverse combinaties gemaakt kunnen worden. Bijvoorbeeld de agility set van 10 pionnen en 5 stokken waardoor 5 hordes gevormd kunnen worden.

 

Online pionnen bestellen

Heeft u binnen ons assortiment de juiste pionnen gevonden? Plaats deze dan snel in uw winkelmand. Bij bestellingen vanaf €75,- euro profiteert u van gratis verzending. Koopt u de ballennetten namens de voetbalvereniging? Dan vult u deze club gegevens gemakkelijk in bij het factuuradres. Heeft u nog overige vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze collega’s staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat u bij de volgende training de juiste pionnen kunt gebruiken.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有